LOB Rīgas grupa aicina uz kukaiņu ekskursiju Babītē

Latvijas Ornitoloģijas biedrības (LOB) Rīgas grupa ar Babītes novada domes atbalstu aicina uz otro projekta "Iepazīsti Babītes novada dabu! II" pasākumu!

Latvijas Ornitoloģijas biedrības (LOB) Rīgas grupa ar Babītes novada domes atbalstu aicina uz otro projekta “Iepazīsti Babītes novada dabu! II” pasākumu!

20. jūlijā aicinām uz otro projekta “Iepazīsti Babītes novada dabu! II” pasākumu – kukaiņu ekskursiju, kas notiks sadarbībā ar rododendru selekcijas un izmēģinājumu audzētavu “Babīte”. Kukaiņus rādīs entomologs Uģis Piterāns. Pasākumā būs iespējams uzzināt par dažādiem kukaiņiem, kas dzīvo mums visapkārt, kā arī priecēt acis ar skaistajiem dienas tauriņiem. Ekskursijas laikā tiks organizēta viktorīna par Babītes novadu, vēsturi un dabu.

Obligāta pieteikšanās, rakstot uz riga@lob.lv. Vietu skaits ierobežots.

Ekskursijas sākums plkst. 10.00. Tikšanās vieta tiks precizēta pēc pieteikšanās.

Projekts plānots kā praktisku pasākumu kopums, kas ļaus Babītes novada iedzīvotājiem, t. sk. ģimenēm ar bērniem, interesantā veidā iepazīt dabu novadā, aktīvi un veselīgi atpūsties, uzzināt par dzīvniekiem un augiem, kas mājo Babītes novadā. Tāpat aicināsim paskatīties uz novadu dažādos gadalaikos un no dažādiem skatupunktiem, jo dažādas ekskursijas ir plānotas laikā no 2019. gada jūnija līdz oktobrim.

Turpmāk projekta ietvaros paredzēti šādi pasākumi: sēņu ekskursija, putnu vērošanas velo brauciens un putnu barotavu darbnīca.

Sekojiet līdzi informācijai LOB interneta vietnē www.lob.lv un LOB Rīgas vietējās grupas Facebook lapā https://www.facebook.com/LOBRigasgrupa.

Projekts tiek īstenots ar Babītes novada atbalstu projektu konkursa “Ģimenei. Videi. Izaugsmei Babītes novadā” ietvaros.

Vairāk info: riga@lob.lv.

Guna Roze, LOB Rīgas vietējās grupas pārstāve, riga@lob.lv